橄榄保存死

» 蔬菜和豆类 » 橄榄保存死

橄榄保存死

Aquesta recepta es fa amb olives negres i queden com les de la foto: pansides però molt gustoses. Són el que s’anomena olives mortes.

No importa amb el tipus d’oliva que es faci, tot i que amb arbequines no crec que quedi massa bé. Les de la foto són morrudes i sevillenques.

配料

  • 橄榄
  • 一种包装厨房盐的
  • 奥利D'奥利瓦
  • Herbes (sajolida, fonoll, farigola…)

阐述

Collim les olives quan són madures. Les netegem ben netes i les aixuguem amb un drap.

Les posem en una safata i les posem al congelador 3 ó 4 dies. L’objectiu de congelar-les és matar-les. Abans es deixaven al sol un quants dies, però és més ràpid congelar-les.

Quan ja han passat els 3 ó 4 dies, les treiem del congelador, i les cobrim amb sal de cuina. Es pot fer amb sal gruixuda també, però de nou, es va més ràpid si es fa amb sal fina perquè absorveix més depressa la humitat de la oliva.

Les deixem cobertes de sal 15 dies.

Cada dos o tres dies, remanem les olives a fi i a efecte que la sal toqui la oliva per tot arreu i la vagi deshidratant.

Passades les dues setmanes, agafem una oliva, espolsem la sal que té, la untem amb oli i la provem. Si ja és bona i no és gens amargant, llavors ja podem començar la conserva. Si encara notem que és una mica amargant, les deixem una setmana més.

我们开始罐头

Agafem les olives i treiem la sal. Millor si no les hem de mullar… si ens queden netes només espolsant-les. En cas d’emergència, les podem passar per aigua, però llavors les hem d’aixugar bé amb un drap ja que no volem que s’hidratin de nou. Les volem ben pansides.

Quan tenim les olives netes, les posem en un vol, hi afegim oli d’oliva i les herbes. Ho remenem bé.

Ara ja les podem posar en pots de conserva, que prèviament haurem netejat al rentaplats i haurem escorregut bé.

Es poden guardar cobertes d’oli i amb les herbes (si les volem deixar molt de temps en conserva) o bé només untades amb oli i a dins d’un pot, si les pensem utilitzar ens els propers dos o tres mesos.


2012-08-10T15:21:56+00:00 通过 |分类: 蔬菜和豆类|标签: |0 注释

关于作者:

Montse总是做饭,虽然是专业从事教学和研究市场营销领域。如果您想了解更多内容,请访问公司网站 蒙塞·彭罗亚

发表评论