Sobre Nosaltres

Els autors de Cuina de Casa som tots membres de la familia Peñarroya (de Sabadell), aficionats a la cuina. Vàrem començar aquest blog l’any 2008 perquè els nostres fills començaven a independitzar-se i es preguntaven les receptes dels nostres plats.

Així que en aquest blog mirem d’incloure totes les receptes dels plats que anem cuinant al nostre dia a dia, explicades tal com ho faríem als nostres fills. L’objectiu del blog és que ells siguin capaços de repetir els nostres plats, ni més ni menys.

Com que des de fa 20 anys estiuegem a Sant Carles de la Ràpita, moltes receptes són marineres o inspirades en menjars típics del Delta. Esperem que us sigui d’utilitat!

Montserrat Peñarroya

Montserrat Peñarroya

Cuinera per afició
La Montserrat és mare de 3 fills, especialista en Marketing Turístic i Marketing Cultural. Professora de Marketing Digital a La Salle - URL. Si voleu saber més sobre ella, cliqueu sobre el seu nom i saltareu al seu blog.
Toni Peñarroya

Toni Peñarroya

Fotògraf
El Toni és fotògraf (encara que les fotos d'aquest blog només són seves si la recepta l'ha entrat ell… ho dic per excusar-lo d'algunes de les fotos :-)
Laia Prats

Laia Prats

Estudiant de Bartxillerat
La Laia és una jove cuinera de segona generació... ja fa molts anys que és especialista en postres i aperitius.